d’octubre 18, 2005

Projecció exterior

La notícia de la nostra exposició filatèlica ha traspassat l'àmbit de Catalunya. Recentment des d’Astúries s'han fet ressò de la mateixa, destacant tant l'àmbit filatèlic com l'aspecte del muntanyisme.
Podeu entrar aquí per mirar-ho: http://clubcece.org/foro/viewtopic.php?t=1880

Estem contents per aquest fet que ens permet divulgar una mica més el nom de la societat a la vegada que aconseguim nous amics. Creiem que el món de la filatèlia necessita aquesta interrelació que no fa res més que enriquir la nostra experiència com a filatelistes i com a persones.


La noticia de nuestra exposición filatélica ha traspasado el ámbito de Cataluña. Recientemente desde Asturias se han hecho eco de la misma, destacando tanto el ámbito filatélico como del montañismo. Podeis visitar el enlace.
Estamos contentos por este hecho que nos permite divulgar el nombre de nuestra sociedad a la vez que conseguimos nuevos amigos. Creemos que el mundo de la filatelia necesita esta interrelación que no hace más que enriquecer nuestra experiencia como filatelistas y como personas.


The news from our philatelic exhibition also appeared outside Catalonia. Recently, a philatelic club from Asturias mentioned it in their philatelic forum, bringing into focus both its philatelic and its mountaineering side. You can visit the link. We are very glad to be able to divulgate the name of our society and at the same time make some new friends. We believe that the philatelist world needs this kind of interrelations, enriching our experiences as philatelists and as persons.