d’octubre 23, 2005

Inaugurada la 35a Exposició Filatèlica

El divendres dia 21 d’octubre, com estava previst, va tenir lloc la inauguració de la 35ena Exposició Filatèlica organitzada per la Penya Filatèlica de Vilanova i la Geltrú. L’acte inaugural va comptar amb la presencia de l’alcalde de la ciutat, el president de la Societat Excursionista Talaia i el sis membres de l’expedició al Cho-Oyu acabats d’arribar del Nepal. Tots ells van voler acompanyar-nos i donar relleu a la nostra exposició a la vegada que van poder comprovar que la filatèlia es també una bona oportunitat per difondre la ciutat i la afició a la muntanya.

Fotografia dels membres de l'expedició amb el president de de la Penya i el president de la Talaia durant la inauguració.

En aquesta ocasió comptem amb 12 expositors que es presenten en les següents categories:

Tema d’honor:
“Las montañas del mundo”, José Juan Iglesias Pintado

Secció general:
“Primers vols de Holanda via Amsterdam 1929-1950”, Jacob Pieter Dekker
“Vaticano”, Pilar Martínez del Paso
“Carnaval”, Jordi Borrel Bladé
“França”, Ricard Cucurella Soulie
“Two penny blue 1858–1869”, Roger Callao Sánchez
“Catalunya, un poble amb historia”, Miquel Lucea Pàmies
“Estudi primeres emissions segells valor variable (atm)”, Ernest Garcia Garca
“Sobres mata-segellats Expo 92”, Miquel Antolin Serna

Altres Especialitats:
“Vinyetes nacionalistes catalanes”, Enric Jerez Manresa
“Paper timbrat segles XVII A XX”, Manel Vilaseca Roselló
“Proves de luxe”, Pere Olaria Miró

Imatge de la sala amb l'exposició.

En aquesta exposició destaca l’alta participació de col·leccionistes vilanovins, membres de la nostra Societat, que aporten un total de vuit col·leccions de les dotze presentades.

Així mateix també s’ha de destacar la participació de la col·lecció del Sr. José Juan Iglesias Pintado, filatelista, muntanyenc asturià i delegat del “Grupo Filatélico y Coleccionista Centro Asturiano de Oviedo”. A més, hem d’agrair al Sr. Iglesias que hagi fet difusió de la nostra exposició tant a la pàgina web com als forums del CECE (Club Español de Coleccionistas de Estampillas).


El viernes día 21 de octubre, tal y como estaba previsto, tuvo lugar la inauguración de la 35 Exposición Filatélica organizada por la Penya Filatèlica de Vilanova i la Geltrú. El acto inaugural contó con la presencia del alcalde de la ciudad, del presidente de la Sociedad Excursionista Talaia y de los seis miembros de la expedición al Cho-Oyu acabados de llegar del Nepal. Todos ellos pudieron acompañarnos y dieron relieve a nuestra exposición, a la vez que pudieron comprobar que la filatelia también es una buena oportunidad para difundir la ciudad y el montañismo.
En esta ocasión contamos con 12 expositores que se presentan en las siguientes categorías (ver lista más arriba). En esta exposición destaca la alta participación de coleccionistas vilanoveses, miembros de nuestra sociedad, los cuales aportan un total de 8 colecciones de las 12 que se presentan. Así mismo también debemos destacar la participación de la colección del Sr. José Juan Iglesias Pintado, filatelista, montañero asturiano y delegado del “Grupo Filatélico y Coleccionista Centro Asturiano de Oviedo”. Además hemos de agradecer al Sr. Iglesias que haya hecho difusión de nuestra exposición tanto en la página web como en los foros de CECE (Club Español de Coleccionistas de Estampillas).

On Friday, 21st October, the inauguration of the 35th Philatelic Exposition took place as scheduled, under the organization of the Penya Filatèlica de Vilanova i la Geltrú. The mayor of the city attended the opening act, along the president of the Hiking Society Talaia and its six members who recently arrived from Nepal, where they climbed the Cho-Oyu. All of them accompanied us and gave relevance to our exposition, and they found out that philatelism is a good way to promote the city and mountaineering. In this occasion we got 12 participants in the exposition, who entered the following categories: (see above). In this exposition the high presence of participants from Vilanova stands out, all of which are members of our society. They brought 8 of the 12 presented collections.Furthermore it is worth to mention the presence of Mr. José Juan Iglesias Pintado’s collection, Asturian philatelist, mountaineer and member of the “Grupo Filatélico y Coleccionista Centro Asturiano de Oviedo”. We have also to thank Mr. Iglesias for spreading the news of our exposition in CECE’s web page and forums (“Club Español de Coleccionistas de Estampillas).

1 comentari:

Anònim ha dit...

He ordenat una mica les fotos que vaig fer,

Enric

http://jerez-asociados.com/web/