d’abril 10, 2015

Nou llibre de Miquel Altadill

El dilluns 20 d’abril a les 19 hores el nostre amic i consoci Miquel Altadill Giner presentarà en el nostre local social el seu últim llibre que porta per títol “Vilanova i la Geltrú, entre la historia i la llegenda”.
A l’acte de presentació acompanyaran a l’autor: en Francesc Xavier Puig Rovira (enginyer industrial i historiador) i la senyora Queti Vinyals Florenciano (filòloga i membre de l’executiva de ERC a Vilanova i la Geltrú).

El lunes 20 de abril, a las 19 horas, nuestro amigo y consocio Miquel Altadill Giner presentará en nuestro local social su último libro que lleva por título “Vilanova i la Geltrú, entre la historia y la leyenda”.En el acto acompañaran al autor: Francesc Xavier Puig Rovira (ingeniero industrial y historiador) y Queti Vinyals Florenciano (filóloga y miembro de la ejecutiva de ERC en Vilanova i la Geltrú).

On Monday, April 20th, at 19 am in our clubhouse, our friend and fellow member Miquel Altadill Giner will present his latest book entitled "Vilanova, between history and legend". The event will be held with the company of: Francesc Xavier Puig Rovira (industrial engineer and historian) and Queti Vinyals Florenciano (philologist and member of the executive of ERC in Vilanova i la Geltrú).