d’octubre 28, 2013

Inauguració de la 38a Expo Filatèlica

Aquí teniu unes quantes fotografies de la inauguració de la 38a Exposició Filatèlica, que es celebrà el pasat 25 d'octubre.

 El president de la Penya amb el jurat / El presidente de la Penya con el jurado /The Penya president with the jury members

 El públic asistent visitant la exposició / El público asistente visitando la exposición / Public visiting the exhibition

 Alguns plafons de la exposició / Algunos plafones de la exposición / View of the exhibition

 El president de la FECAFIL entregant la medalla i el diploma de FESOFI a la Penya / El presidente de FECAFIL entregando la medalla y el diploma de FESOFI a la Penya / FECAFIL president delivering the FESOFI medal and diploma to the Penya.

Parlaments d'inauguració amb (esq. a dr.): Joan Isern (president de FECAFIL), Josep Ferrer (president de la Penya), Neus Lloveras (alcaldessa) i MariJo Riba (regidora de cultura) / Parlamentos de inauguración con el presidente de FECAFIL, el presidente de la Penya, la alcaldesa y la regidora de Cultura / Opening ceremony speeches with (left to right): FECAFIL president, Penya president, Town Mayor and Culture Councilor.


Aqui teneis unas cuantas fotografias de la inauguración de la 38a Exposición Filatèlica, que se celebró el pasado 25 de octubre. 
Here you can see a few pictures of the 38th Phylatelic Exhibition opening ceremony, elebrated last october 25th.


Aquest és el sobre commemoratiu amb el segell personalitzat en record de Cristófol Reventós Soler, i el mata-segells especial.

Este es el sobre conmemorativo con el sello personalizado en recuerdo de Cristófol Reventós Soler, y el matasellos especial. 
This is the commemorative envelope, with the personalized stamp in memory of Cristófol Reventós Soler, and with the special postal mark.