d’octubre 07, 2013

38a Exposició Filatèlica

Aquest any arribem a la 38a Exposició Filatèlica que volem també emmarcar-la, com ens és tradicional, en una efemèride local. Aquest any es compleix el 200 aniversari del naixement de Cristòfol Raventós Soler que fou l’autor del projecte d’aqüeducte per portar l’aigua a la ciutat. Per aquest motiu la temàtica d’honor escollida es l’Arquitectura.

El divendres dia 25 d’octubre, a les set de la tarda, farem l’acte inaugural de l’exposició en el nostre local social. Per aquesta ocasió, també tenim previst que el President de la Federació Catalana de Societats Filatèliques (FECAFIL), que ens acompanyarà en la inauguració, ens faci lliurament de la medalla i el diploma del 50è Aniversari de la Federació Espanyola de Sociedades Filatélicas (FESOFI). Aquest guardó ha estat concedit a la nostra Societat com a promotora de la creació d’aquella Federació.

El dia 26, de 10 a 14 hores, tindrem instal·lada, també en el nostre local, l’estafeta temporal de Correus amb el mata-segells especial que hem demanat per l’ocasió. Un sobre commemoratiu i un segell de correus deixaran constància d’aquesta exposició que es podrà visitar fins el dia 30 d’octubre. Els horaris seran dies feiners de 6 a 9 de la tarda, dissabte de 10 a 14 hores (estafeta) i de 5 a 9 de la tarda, i diumenge de 11 a 14 hores.

Este año llegamos a la 38a Exposición Filatélica que queremos enmarcar, como es tradicional, en una efeméride local. Este año se cumple el 200 aniversario del nacimiento de Cristòfol Rventós Soler, quien fue autor del proyecto de traer el agua a la ciudad. Por este motivo, la temática de honor escogida es la arquitectura. El viernes 25 de octubre, a las siete de la tarde, haremos el acto inaugural de la exposición en nuestro local social. En esta ocasión también tenemos previsto que el presidente de la FECAFIL, quien nos acompañara en la inauguración, nos haga entrega de la medalla y el diploma del 50 Aniversario de FESOFI. Este galardón ha estado concedido a nuestra sociedad como promotora de la creación de aquella. El día 26, de 10  14 horas, tendremos instalada, también en nuestro local social, la estafeta temporal de correos con el matasellos especial que hemos pedido para la ocasión. Un sobre conmemorativo y un sello de correos dejarán constancia de esta exposición que se podrá visitar hasta el día 30 de octubre. Los horarios serán: los laborables de 6 a 9 horas, sábados de 10 a 14 (estafeta) y de 5 a 9 horas, y domingos de 11 a 14 horas.


This year we reached the 38th Philatelic Exhibition which we also frame it as us usual, in a local event . This year marks the 200th birthday of Christopher Raventos Soler was the author of Project aqueduct to carry water to the city. This is why the chosen theme of honor is Architecture. On Friday October 25th, at seven o'clock, we will do the exhibition opening event in our clubhouse. For this occasion, we will have the visit of the President of the Catalan Federation of Philatelic Societies (FECAFIL) that will accompany us to the opening event, and he will delivery us the medal and the diploma of the 50th Anniversary of the Spanish Federation of Philatelic Societies (FESOFI). This award has been granted to us as a promoter of the creation of this federation. The 26th, from 10 to 14 hours, we will have installed also in our houseclub, the temporal post office using the special postmark that we asked for the occasion. A commemorative envelope and postmark will mark this exhibition, which will be open until October 30th. The opening times will be: weekdays from 6 to 9 pm, Saturday from 10 to 14 (with the special postmark) and 5 to 9 pm, and Sunday from 11 to 14 hours.