de juny 17, 2009

ULTIMA HORA – VI EXFILCAT

La decisió d’última hora del Museu del Ferrocarril de destinar l’espai a una altre exposició, segons sembla de caire Nacional Espanyol, ha provocat l’incompliment del compromís que tenia amb l’Ajuntament de la ciutat i amb la Penya Filatèlica per realitzar la VI Exposició Filatèlica de Catalunya a les seves instal·lacions.

Per tant us hem de comunicar el canvi d’ubicació de la nostra exposició que no es realitzarà en el Museu del Ferrocarril, tal com s’esmenta en el Reglament publicat i en les altres comunicacions que hem fet fins ara, sinó en el Centre d’Art Contemporani La Sala situat en el carrer d’en Joaquim Mir 12, durant les mateixes dates del 2 al 11 d’octubre de 2009.


La decisión de última hora del Museo del Ferrocarril de destinar su espacio a otra exposición, según parece de ámbito Nacional Español, ha provocado el incumplimiento del compromiso que tenía suscrito con el Ayuntamiento de la ciudad y con la Penya Filatèlica de Vilanova i la Geltrú para realizar la VI Exposición Filatelica de Catalunya en sus instalaciones. Por lo tanto hemos de comunicarles el cambio de ubicación de nuestra exposición que no se realizará en el Museo del Ferrocarril, tal como figura en el Reglamento publicado y en las comunicaciones que hemos efectuado hasta ahora, sino en el Centre d’Art Contemporani La Sala situado en la calle Joaquim Mir 12, durante las mismas fechas del 2 al 11 de Octubre de 2009.

The “Museu del Ferrocarril” just decided to use its space to another exhibition, that seems to have spanish range importance. This breaks the museum agreement with the Town Hall of Vilanova and the Penya Filatèlica to use the space for the “VI Exposició Filatèlica de Catalunya”. With that situation, we have to announce the change of location of our “VI Exposició Filatèlica de Catalunya”, that will be established in the Centre d’Art Contemporani La Sala (Joaquim Mir street, 12) during the same dates from October 2nd to 11th, 2009.