d’abril 26, 2006

Pel maig trobada especial de col·leccionistes de plaques de cava

El local de la Penya Filatèlica acull cada primer dissabte de mes una trobada de col·leccionistes de plaques de cava. La propera trobada del dia 6 de maig, compta amb un al·licient especial, ja que comptarà amb la presentació de les noves plaques commemoratives que la Penya ha editat. El motiu és la commemoració del 125 aniversari de l'arribada del tren a Vilanova.
Són dues parelles de plaques de cava, de colors plata y ocre, amb dos motius ferroviaris. Aquestes estaran a disposició de tots els socis i col·leccionistes que estiguin interessats en adquirir-les.


El local de la Penya Filatèlica recibe cada primer sábado de mes un encuentro de coleccionistas de placas de cava. El próximo encuentro del día 6 de mayo tiene un aliciente especial, ya que contara con la presentación de las nuevas placas conmemorativas que la Penya ha editado. El motivo es la conmemoración del 125 aniversario de la llegada del tren a Vilanova. Son dos parejas de placas de cava, de colores plata y ocre, con dos motivos ferroviarios. Estas estarán a disposición de todos los socios y coleccionistas que estén interesados en adquirirlas.

The first Saturday of each month Penya Filatelica hosts a meeting of bottlecap collectors. The next meeting, to be held on May 6th, is specially interestig since the Penya's new commemorative bottlecaps will be displayed. These bottlecaps have been made for the 125th anniversary of the arrival of the train to Vilanova. They are two bottlecaps, in silver and ochre, with train dessigns. They will be available to all members and collectors interested in purchasing them.