d’abril 27, 2006

La nova secció recreativa comença amb empenta

Tot i que la Penya és una associació principalment dedicada al col·leccionisme, de tant en tant, també dona cabuda a altres activitats de lleure que contribueixen a enfortir els lligams d'amistat entre els nostres socis. És en aquest context que un grup de socis ha pres la iniciativa d'organitzar-les.
La primera activitat fou el passat diumenge dia 26 de març amb una sortida al Delta de l'Ebre. Un grup de socis disfrutàren d'una jornada de lleure, turisme i gastronomia. Varen visitar el Parc Natural del Delte del Ebre i dinaren en un conegut restaurant de Sant Carles de la Ràpita.
La segona activitat consisteix en una sèrie de sessions de ball "country", que se celebraran els dijous de 20.30 a 21.30 hores durant els mesos d'abril, maig, juny i juliol, al nostre local social. La primera sessió es realitzà el passat 20 d'abril amb un bon grup de participants. La inscripció continua oberta per si algú esta interessat en afegir-se.

A pesar de que la Penya es una asociación principalmente dedicada al coleccionismo, de vez en cuando también da cabida a otras actividades de ocio que contribuyen a fortalecer los lazos de amistad entre nuestros socios. En este contexto, un grupo de socios ha tomado la iniciativa de su organización. La primera actividad se realizó el pasado 26 de marzo con una excursión al Delta del Ebro. Un grupo de socios disfrutó de una jornada de ocio, turismo y gastronomía. Visitaron el Parque Natural del Delta del Ebro y comieron en un conocido restaurante de Sant Carles de la Ràpita. La segunda actividad consiste en una serie de sesiones de baile "country", que se celebrarán los jueves de 20.30 a 21.30 horas durante los meses de abril, mayo, junio y julio, en nuestro local social. La primera sesión se realizó el pasado 20 de abril con un buen grupo de participantes. La inscripción sigue abierta para todos los que estén interesados en participar.

In spite of being a society focused on collecting, Penya Filatèlica also hosts other leisure acivities which strenghten the friendship ties of our members. Having this in mind, a group of our members have started organizing some of these activities. The first one took place last Sunday, March 26th, with a trip to the Ebre's delta and a meal at a know restaurant of Sant Carles de la Ràpita. The second activity consists in a series of country dancing, which will take place Thursdays from 10:30 to 21:30 during April, May, June and July in our offices. The first session took place last April 20th and gathered quite a number of participants. If anyone wants to join, the inscription is still available.