de juny 13, 2016

El blog de la Penya

El dia 23 de setembre de 2005 la Penya Filatèlica de Vilanova i la Geltrú estrenava blog a Internet
(http://penyafilatelicavng.blogspot.com.es/).

Hem celebrat ja el desè aniversari d’aquest blog i per això volem que totes les notícies relacionades amb la Penya i altres entitats, que vam referenciar en el seu moment, estiguin en la memòria de tots els socis i sòcies de la sociedad. I hem pensat que la millor manera, es recollir-
les en una sèrie d’opuscles en format digital, que si es vol es podran imprimir en format paper, i que anirem editant. Així podreu llegir i rellegir els esdeveniments de la societat quan us vingui de gust. També tindrem una còpia a l’arxiu i fons documental de la societat.

Tots el que n’estigueu interessats en tenir-los, us agrairiem ens ho féssiu saber per poder facilitar-vos la possibilitat de que ho tingueu a l’abast. Podeu fer-ho per correu electrònic o passant per el local de la Penya.


El día 23 de septiembre de 2005, la Penya Filatèlica de Vilanova i la Geltrú estrenaba blog en internet.
Hemos celebrado ya el décimo aniversario de este blog i por eso queremos que todas la noticias relacionadas con la Penya y otras entidades que hemos ido mencionando en su momento, estén en la memoria de todos los socios y socias de la sociedad. Hemos pensado que la mejor manera es recogerlas en una serie de opúsculos en formato digital, que si se quiere se podrán imprimir en formato papel, y que iremos editando. Así podréis leer y releer los sucesos de la sociedad cuando os apetezca. También tendremos una copia en el archivo y fondo documental de la sociedad.
Todos los que estéis interesados en conseguirlos, os agradeceríamos que nos lo hicieseis saber para poder facilitaros una copia de dicho opúsculo. Podéis hacerlo en este correo electrónico o pasando por el local social de la Penya.On September 23rd 2005, the Penya Filatèlica of Vilanova i la Geltrú made its debut on the internet with its blog.
We have already celebrated the tenth anniversary of this blog, but we want all the news related with the Penya and other local societies that we had been mentioning, to be in the memory of all partners and members of the society. We thought that the best way is to collect them in a series of booklets in digital format, that will be able to be printed on paper, and that we will be editing. That way you will be able to read and reread the events of the society when you want. We will also have a copy of the booklets in the society archive.
All who are interested in acquiring them, please let us know so we will be able to facilitate you a copy of the booklet. You can do it in this email or through the local office of the Penya.