d’abril 20, 2016

Inauguració de servei postal

El passat 19 d'abril es va inaugurar el servei de recollida de correspondència al Museu del Ferrocarril de Catalunya, a Vilanova i la Geltrú, amb la col·locació d'una bústia de correus. Tota la correspondència dipositada en aquesta bústia serà cancel·lada amb el mata-segells turístic de la ciutat.

Paraules de la directora del museu, Pilar García.

Els assistents a l'acte, voluntaris del museu i col·leccionistes.

D'esquerra a dreta: Ernest García (secretari de FECAFIL), Jesús Tomé (sots-cap de la oficina de correus), Josep Ferrer (president de la Penya Filatèlica), Jordi Campderrós (Cercle Filatèlic de Barcelona), José M. Tortolero (Societat Filatèlica Sta. Coloma de Gramanet), Pilar García (directora del Museu) i Ana Grande (responsable de comunicació del Museu).

Jesús Tomé usant el mata-segells turístic en els targetons commemoratius i la primera correspondència.

Targetó commemoratiu de l'acte.

El pasado 19 de abril se inauguró el servicio de recogida de correspondéncia en el Museo del Ferrocarril de Catalunya, en Vilanova i la Geltrú, com la colocación de un buzón de correos. Toda la correspondéncia dipositada en este buzón sera cancelada con el matasellos turístico de la ciudad.

On April 19 the Catalunya Railway Museum in Vilanova started to offer mail service, placing a new mailbox. All correspondence left in this mailbox will be canceled with the city special tourism postmark.


1 comentari:

Unknown ha dit...


Manténgase conectado de forma no parada gracia nuestros paquetes ofrecen créditos entre
individuos disponible día y noche tiene una tasa de interés del 2%
A partir de 191 euros de correo electrónico solo. contacto: duroumarcel@gmail.com