de desembre 03, 2013

1a Trobada de Col·leccionistes de Punts de Llibre

El diumenge dia 15 de desembre, de 10 a 13 hores, tindrà lloc en el nostre local Social del carrer marques del Duero 15, la primera Trobada Social de Col·leccionistes de Punts de llibre.
Per aquesta ocasió editarem el punt de llibre número 17 de la nostra col·lecció, il·lustrat per l’artista vilanoví Lluís Amaré.
Prèviament, el dimarts dia 10 de desembre a les set de la tarda i també en el nostre local social, presentarem el mencionat punt de llibre en un acte en el que ens acompanyarà l’artista autor de la il·lustració.
Us esperem a tots en aquesta primera trobada que desitgem sigui l’inici d’un cicle continuat de trobades en aquesta modalitat de col·leccionisme.El domingo 15 de diciembre, de 10 a 13 horas, tendrá lugar en nuestro local social de la calle Marquès del Duero 15, el primer Encuentro Social de Coleccionistas de Puntos de Lectura. Para esta ocasión editaremos el punto de lectura número 17 de nuestra colección, ilustrado por el artista local Lluís Amaré. Previamente, el martes 10 de diciembre a las 7 de la tarde y también en nuestro local social, presentaremos el mencionado punto de lectura en un acto en el que nos acompañará el artista autor de la ilustración. Os esperamos a todos en este primer encuentro que deseamos sea el inicio de un ciclo continuado de encuentros en esta modalidad de coleccionistas.

On Sunday December 15th, from 10 to 13 hours, will take place at our social clubhouse, 15th Marquès del Duero Street, the First Meeting of Bookmarks Collectors. For this occasion we edit a new bookmark, the number 17 in our collection, illustrated by local artist Lluis Amaré. Previously, on December 10th at seven in the evening and in our clubhouse, we will be presenting the mentioned bookmark with the presence of the artist, author of the illustration. See you all in this first meeting, which we want to be the start of a continuous cycle of meetings in this type of collecting.