de desembre 15, 2012

Centenari del naixement de Fra Gilbert Galceran

El dissabte dia 22, a les set de la tarda en el nostre local, farem un homenatge al vilanoví i reconegut pessebrista Fra Gilbert Galceran del que enguany es commemora el centenari del seu naixement.
L’acte consistirà en una petita exposició de la trajectòria vital i pessebrista de Fra Gilbert i a la vegada podrem saber una mica més sobre el personatge gràcies a la xerrada que ens farà la seva neboda Paquita Roig Galceran.
Per l’ocasió hem demanat a correus un segell personalitzat, que presentarem i posarem a disposició de tots els col·leccionistes i públic en general el mateix dia 22. Continuem d’aquesta manera en el nostre propòsit de filatelitzar les efemèrides i els protagonistes de la nostra història.
L’exposició es podrà veure en el nostre local, en horari habitual, fins a final d’any.

El sábado día 22, a las siete de la tarde en nuestro local, haremos un homenaje al vilanovés y reconocido belenista Fray Gilbert Galceran, de qual este año se conmemora el centenario de su nacimiento. El acto consistirá en una pequeña exposición de la trayectoria vital y belenista de Fray Gilbert y a la vez podremos saber un poco más sobre el personaje gracias a la charla que nos hará su sobrina Paquita Roig Galceran.
Para la ocasión hemos pedido a correos un sello personalizado, que presentaremos y pondremos a disposición de todos los coleccionistas y público en general el mismo día 22. Continuamos de esta manera en nuestro propósito de filatelitzar las efemérides y los protagonistas de nuestra historia. La exposición se podrá ver en nuestro local, en horario habitual, hasta final de año.

On Saturday 22nd, at seven o'clock in our office, we will recognize the tribute to Brother Gilbert Galceran, wel known “Nativity scenes” crafter, as this year marks the centenary of his birth. The event will consist of a small exhibition about Brother Gilbert life and Nativity crafts and yet some more things about the character, thanks to the talk that will make her niece Paquita Roig Galceran. For the occasion we asked “Correos” a personalized stamp, that will be presenting and will be available to all collectors and the general public on the same day 22nd. This way we continue in our purpose of create philatelic items about events and protagonists of our history. The exhibition will be open for visits in our office on regular schedule until the end of the year.