de juliol 07, 2012

“La nostra Festa Major, tema de col•leccionisme”

La nostra Festa Major és, potser junt amb el nostre Carnaval, una gran productora d’elements dignes de ser col·leccionats. És en aquestes festes, quant la dèria col·leccionista es desenvolupa en tota la seva amplitud ja que es posen en “circulació” gran quantitat d’elements.
La Penya Filatèlica vol donar, una vegada més, la possibilitats de veure un conjunt de tots aquests elements junts en una mostra. La exposició “La nostra Festa Major, tema de col·leccionisme” s’inaugurarà el 21 de juliol a les 7 de la tarda i estarà oberta fins al 6 d’agost al nostre local social, perquè tothom qui ho vulgui pugui visitar-la.
Com a record d’aquesta exposició publicarem una edició facsímil de l’auca de la Festa Major de l’any 1919, amb gravats d’Enric C. Ricart.

Nuestra Fiesta Mayor es, tal vez junto a nuestro Carnaval, una gran productora de elementos dignos de ser coleccionados. En estas fiestas, es cuando la manía del coleccionista se manifiesta en toda su amplitud ya que se ponen en circulación una gran cantidad de elementos.
La Penya Filatèlica ofrece, una vez más, la posibilidad de ver un conjunto de estos elementos juntos en una muestra. La exposición “Nuestra Fiesta Mayor, tema de coleccionismo” se inaugurará el 21 de julio a las 7 de la tarde y estará abierta al público hasta el 6 de agosto, en nuestro local social para que todo el que quiera la pueda visitar.
Como recuerdo de esta exposición publicaremos una edición facsímile del Auca de la Fiesta Mayor del año 1919, con gravados de Enric C. Ricart.


Our “Festa Major” celebration is, perhaps together with our Carnival, a large producer of items worthy of being collected. This celebration is a time when the collector craze develops in all its breadth as many objects are put into circulation.
The “Penya Filatèlica” society wants once again give the chance to see all those elements together.
The exhibition Our ‘Festa Major’, theme of collectionswill open on July 21st at 7 pm and will be open until August 6th, in our offices for everybody who wants to visit it.
As a memento of this exhibition, the Penya Filatélica will publish a facsimile edition of the 1919th “Auca de la Festa Major”, which contains Enric C. Ricard woodprints.


1 comentari:

Biblioaprenent ha dit...

Crec que seria interessant saber els horaris de la Penya. Gràcies.