d’octubre 19, 2010

Feliç Aniversari

El dia 10 d’octubre de aquest any 2010, el nostre soci Francisco Diez Rodriguez ha celebrat el seu 100 aniversari. La Penya Filatèlica de Vilanova i la Geltrú vol homenatjar el nostre amic, company col·leccionista i soci de la nostra entitat en una trobada el proper dissabte dia 30 d’octubre a les 5 de la tarda en el nostre local social del carrer Marques del Duero, 15. Esperem que un bon nombre d’amics de la Penya ens acompanyin en aquesta especial trobada Moltes Felicitats Paco!!!


El día 10 de octubre de este año 2010, nuestro socio Francisco Diez Rodriguez ha celebrado su 100 aniversario.
La Penya Filatèlica de Vilanova i la Geltrú quiere homenajear a nuestro amigo, compañero coleccionista y socio de nuestra entidad con un encuentro el próximo sábado día 30 de octubre, a las 5 de la tarde en nuestro local social de la calle Marques del Duero, 15. Esperamos que un buen número de amigos de la Penya nos acompañen en este especial encuentro. ¡Muchas Felicidades Paco!

On October 10th of 2010, our member Francisco Diez Rodriguez has celebrated his 100th anniversary. Penya Filatelica de Vilanova i la Geltrú wants to pay homage to our friend, fellow collector and member of our society with a meeting the next Saturday, October 30h, at 17:00h. At our offices of Marques del Duero 15. We hope that a sizeable number of friends of the Penya will join us in this special event. Happy birthday Paco!