d’octubre 18, 2010

50 Anys de la Penya Barcelonista Vilanova en un segell

Ara fa 50 anys es va constituir oficialment la PENYA BARCELONISTA VILANOVA. Seguint la nostra voluntat de fer-nos ressò de les diferents efemèrides de la ciutat, no podíem deixar passar aquesta celebració i com en altres ocasions, la Penya Filatèlica ha demanat a Correus un segell personalitzat “Tu Sello” que ha estat concedit i ja està disponible al nostre local social del carrer Marques del Duero, 15.
El segell mostra el logotip de la Penya Barcelonista i el logotip del cinquantenari i s’afegeix a molts d’altres de temàtica barcelonista editats a Catalunya.
Cal recordar que aquest segell de tarifa A es vàlid pel franqueig de cartes fins a 20 grams per circular en tot el territori espanyol.
Este año se cumplen 50 de la constitución oficial de la PENYA BARCELONISTA VILANOVA. Siguiendo nuestra voluntad de hacernos eco de las diferentes efemérides de la ciudad no podíamos dejar pasar esta ocasión. Para lo cual la Penya Filatèlica ha solicitado a Correos un sello personalizado “Tu Sello” que ha sido concedido y ya está disponible en nuestro local social de la calle Marques del Duero, 15. El sello muestra el logotipo de la Penya Barcelonista y el del cincuentenario y se añade a los muchos de temática barcelonista editados en Catalunya. Recordamos que este sello de tarifa A es valido para el franqueo de cartas hasta 20 gramos para circular en todo el territorio español.

Fifty years ago, the PENYA BARCELONISTA VILANOVA was formed officially. Keeping up with our wish of spreading the word of different events of our city, we just could not pass this celebration up. As we have done in the past, Penya Filatelica has ordered a custom stamp “Tu Sello”, which has been accepted and is already available at our offices of Marques del Duero, 15. The stamp displays the Penya Barcelonista logo and the logo of the 50th anniversary, joining the vast number of stamps about the FC Barcelona team edited in Catalunya. We would like to remind everyone that this fare A stamp is valid for any letters up to 20 grams to be posted within the territory of Spain.