de juliol 21, 2007

Avenç de la 36 Exposició Filatèlica

Aquest any 2007, del 19 al 28 d’octubre, organitzarem la nostra 36 Exposició Filatèlica. Com es costum l’exposició serà competitiva i s’emmarcarà en la celebració del 125 aniversari de l’Exposició Regional de Vilanova i la Geltrú. Tindrà, també com és habitual, dues categories de participació; el tema d’honor, que serà “Fires i Congressos”, i el tema lliure.
En properes dates us donarem mes detalls.
Com avenç per qui pugui estar interessat en el següent link podreu trobar les bases per participar en l’exposició així com la butlleta d’inscripció.


Este 2007, del 19 al 28 de octubre, organizaremos nuestra 36º Exposición Filatélica. Como de costumbre, la exposición será competitiva i se enmarcará en la celebración del 125 aniversario de la Exposición Regional de Vilanova i la Geltrú. Esta exposición tendrá también dos categorías de participación: el tema de honor, que será “Ferias y Congresos” y el tema libre. Próximamente os daremos más detalles. Para los que estéis interesados en el siguiente vínculo podréis encontrar las bases para participar en la exposición, así como la ficha de inscripción.


From October 19th to 28th of the current year, our 36th Philatelic Exposition will take place. As usual it will have a competition and will be centered on the celebration of the 125th anniversary of the Regional Exposition of Vilanova i la Geltrú. There will be two main competition categories: the honor theme, which will be “Fairs and Congresses” and the free theme. We will provide more information as it becomes available. For those interested, in the following link you will be able to see a list of the requirements for entering the competition as well as the inscription form.