de març 11, 2006

Mostra Filatèlica al Museu del Ferrocarril

Ja tenim les dades de la mostra filatèlica que organitzarem amb la col·laboració del Museu del Ferrocarril en motiu de la celebració del 125è aniversari de l'arribada del tren a Vilanova. La mostra es titula "Segells i ferrocarril viatgen junts" i s'instal·larà a les dependències del museu. La mostra s'inaugurarà el dia 18 de maig, a les 17h., i es podrà visitar fins el dia 24 de setembre dins l'horari habitual del museu.
La mostra exhibirà la col·lecció de temàtica Ferroviària del nostre consoci i amic Miquel Lucea Pàmies. Es complementarà amb material fotogràfic d'època, també del Sr. Lucea, i diversos objectes postals relacionats amb el ferrocarril cedits per el Museu Postal de Madrid en col·laboració amb el Museu del Ferrocarril de Vilanova.
Amés, està previst que el dia 20 de maig, de 10 a 14 hores, funcioni una estafeta temporal de correus on s'utilitzarà el mata-segells especials que hem demanat per l'ocasió. Amb aquest mata-segells es podrà cancel·lar tota la correspondència ordinària que es presenti durant el seu horari de funcionament.
La Penya Filatèlica, com es habitual en aquests actes, editarà un sobre especial commemoratiu on també s'estamparà el mencionat mata-segells.Ya tenemos datos sobre la muestra filatélica que organizaremos en colaboración con el Museo del Ferrocarril, con motivo de la celebración del 125 aniversario de la llegada del tren a Vilanova. La muestra se titula "Segells i ferrocarril viatgen junts" ["Sellos y ferrocarril viajan juntos"] y quedará instalada en las dependencias del museo. La muestra se inaugurará el día 18 de mayo, a les 17h., y se podrá visitar hasta el día 24 de septiembre dentro del horario habitual del museo. La muestra exhibirá la colección de temática ferroviaria de nuestro consocio y amigo Miquel Lucea Pàmies. Se complementará con material fotográfico de época también del Sr. Lucea, y diversosobjetos postales relacionados con el ferrocarril cedidos por el Museu Postal de Madrid en colaboración con el Museu del Ferrocarril de Vilanova. Además esta previsto que el día 20 de mayo, de 10 a 14 horas, funcione una estafeta temporal de correos donde se utilizará el matasellos especial que hemos pedido para la ocasión. Con este matasellos se podrá cancelar toda la correspondencia ordinaria que se presente durante su horario de funcionamiento. La Penya Filatèlica, como es habitual en estos actos, editará un sobre especial conmemorativo donde se estampará el mencionado matasellos.

We have the information about the philatelic exhibition organized in collaboration with the Train Museum, commemorating the 125th anniversary of the first arrival of the train at Vilanova. It will have the title "Segells i ferrocarril viatgen junts" ("Stamps and trains travel together") and will be set up at the Museum premises. Thje exhibition will start next May 18th at 17 o'clock and will be open to the public until the 24th of September, during the Museum habitual opening times.The exhibition will feature a stamp collection of train-related themes belonging to our member and friend Mr. Miquel Lucea Pàmies. This collection will be complemented with old photographs from Mr. Lucea and several train-related post items lent by the Postal Museum of Madrid in collaboration with Vilanova's Train Museum. Furthermore, on May 20th a temporary post office will be open from 10am to 2 pm, where the special stamp mark will be applied over all ordinary correspondence and other postal items. The Penya Filatelica will also publish one commemorative cover for this event with the special stamp mark.