de juliol 24, 2024

750 aniversari de la “Carta Pobla”

Aquest any 2024 celebrem el 750 aniversari de la concessió pel Rei Jaume I de la Carta de poblament o Carta Pobla a la Vila Nova medieval. El naixement de la vila és una de les llegendes més popular de la ciutat, emmarcada en els mals usos medievals i que explica una història d’emancipació a partir de la que es va crear la nostra ciutat.
La concessió de la Carta Pobla és un esdeveniment important que no podíem deixar passar sense incloure’l a la nostra col·lecció de segells personalitzats. L’hem demanat a Correus i ja el tenim disponible per tots els nostres socis i persones que hi puguin estar interessades. Hem d'agrair a la Regidoria de Cultura del nostre ajuntament que ens ha facilitat el logotip d'aquesta commemoració


Este año 2024 celebramos el 750 aniversario de la concesión, por el rey Jaime I, de la Carta de población o Carta Pobla a la Vila Nova medieval. El nacimiento de la villa es una de las leyendas más Populares de la Ciudad, enmarcada en los malos usos medievales i que explica una historia de emancipación a partir de la que surgió nuestra ciudad.
La concesión de la Carta Pobla es un evento importante que no podíamos dejar de influir en nuestra colección de sellos personalizados. Lo pedimos a Correos y ya lo tenemos disponible para todos los socios y persones que puedas estar interesados. Agradecemos al departamento de Cultura de nuestro ayuntamiento que nos ha facilitado el logotipo de esta conmemoración.

 
This year 2024 we celebrate the 750th anniversary of the granting by King Jaume I of the Settlement Charter or Carta Pobla to the medieval Vila Nova. The birth of the town is one of the city's most popular legends, framed in medieval bad practices and which tells a story of emancipation from which our city was created.
The granting of the Carta Pobla is an important event that we could not let pass without including it in our collection of personalized stamps. We have requested it from the Post Office and we already have it available to all our members and people who may be interested. We have to thank the Culture department of our city council for providing us with the logo of this commemoration