de gener 23, 2017

Presentació literària

El dissabte dia 28 de gener a les set de la tarda es presentarà, en el nostre local del carrer Albert Virella i Bloda 15, el llibre editat per l’editorial El Cep i la Nansa “Cartes a Puerto Príncipe – Oriol Puig Ivern i les tres Vilanoves del XIX” del que n’és autor l’historiador vilanoví Albert Tubau García. Aquest llibre és fruit de l’abundant documentació de la família del nostre soci Oriol Puig Vidal, rebesnét de l’Oriol Puig Ivern, que va ser posada a disposició del autor.
En l’acte de presentació intervindran Francesc de Paula Mestres, responsable de l’editorial del llibre, i el seu autor Albert Tubau García que ens parlaran del llibre i de la història que explica.
Tots hi sou convidats.El sábado día 28 de enero a las siete de la tarde se presentará, en nuestro local de la calle Albert Virella i Bloda 15, el libro editado por la editorial El Cep i la Nansa “Cartes a Puerto Príncipe – Oriol Puig Ivern i les tres Vilanoves del XIX” del que es autor el historiador local Albert Tubau García. Este libro es fruto de la abundante documentación de la familia de nuestro socio Oriol Puig Vidal, rebisnieto de Oriol Puig Ivern, que fue puesta a disposición del autor.
En el acto de presentación intervendrán Francesc de Paula Mestres, responsable de la editorial del libro, y su autor Albert Tubau García, los cuales hablaran del libro y de la historia que cuenta.
Estáis todos invitados.

On Saturday, January 28th at 7:00 pm, the book published by the publisher El Cep i la Nansa "Cartes a Port-Principe - Oriol Puig Ivern i les tres Vilanoves del XIX" will be presented at our offices at 15th Albert Virella i Bloda street, by the local historian and author Albert Tubau García. This book is the result of the abundant documentation of the family of our partner Oriol Puig Vidal, descendant of Oriol Puig Ivern, which was made available to the author.
Francesc de Paula Mestres, responsible for the book's editorial, and its author Albert Tubau García, will speak about the book and the story that it tells.
You are all invited.