de novembre 07, 2016

La Penya a la 1a Fira de Col·leccionisme

El 12 de novembre de 2016 (dissabte de la Fira) està previst que s’organitzi en el Museu del Ferrocarril, la 1a Fira de Col·leccionisme de Catalunya.
Hem decidit que la nostra Societat ha de ser-hi present tot mostrant els seus elements de col·lecció (segells, sobres commemoratius, plaques de cava, punts de llibre, goigs, etc.), els quals hem anat editant com a record de les nostres exposicions i activitats col·leccionistes.
Pensem que és una bona ocasió per promocionar el col·leccionisme. Us esperem a tots.


El 12 de noviembre de 2016 (sábado de Feria) está previsto que se organice en el Museo del Ferrocarril, la 1a Feria de Coleccionismo de Catalunya.
Hemos decidido que nuestra sociedad ha de estar presente mostrando sus elementos de colección (sellos, sobres conmemorativos, placas de cava, puntos de lectura, gozos, etc.), los cuales hemos ido editando como recuerdo de nuestras exposiciones y actividades coleccionistas.
Pensamos que es una buena ocasión para promocionar el coleccionismo. Os esperamos a todos.


On November 12, 2016 (Saturday of November’s Fair) is planned to organize in the Railway Museum, the 1st Catalonia Collectors Fair.
We have decided that our society must be present showing their collection items (stamps, commemorative envelopes, cava plates, bookmarks, “goigs”, etc.), which have been edited as a memento of our exhibitions and activities.
We think it is a good opportunity to promote collectors activities. We invite everybody.