de novembre 21, 2011

Exposició homenatge a Jaume Brichfeus

Acaben aquest any 2011, en el que hem commemorat el nostre 60è aniversari com a Societat Filatèlica i com a Societat de Col·leccionistes, amb l’exposició d’homenatge a un dels nostres socis i ben conegut i reconegut artista vilanoví, en Jaume Brichfeus Suau.

En aquesta exposició podreu apropar-vos a la seva trajectòria i a la seva obra tot mirant i admirant diversos dibuixos, molts d’ells gairebé desconeguts, que havien quedat guardats en carpetes. El col·leccionisme artístic i al voltant d’un artista com l’amic Brichfeus contribueix a donar testimoni del nostre temps i del nostre entorn.

En aquesta exposició també s’ajunten diverses circumstàncies que li donen un gust especial a l’ocasió. Aquest any es compleixen 60 anys d’exposicions d’en Jaume Brichfeus i compleix 50 anys com a soci de la Penya Filatèlica.

L’acte d’inauguració, previst pel proper dia 10 de desembre a les set de la tarda, comptarà amb la presentació i xerrada que farà el Sr. Francesc Pascual, escriptor i poeta vilanoví.

La exposició es podrà visitar fins el 31 de desembre en el nostre local social i en els horaris habituals de la Societat, feiners de 6 a 9 del vespre, dissabtes de 4 de la tarda fins a 9 del vespre i els diumenges al mati de 11 a 2.Acabamos este año 2011 en el que hemos conmemorado nuestro 60 aniversario como sociedad filatélica y como sociedad de coleccionistas, con la exposición de homenaje a uno de nuestros socios, conocido y reconocido artista local, Jaume Brichfeus Suau. En esta exposición podréis acercaros a su trayectoria y a su obra mirando y admirando varios dibujos, muchos de ellos casi desconocidos, que habían quedado guardados en carpetas. El coleccionismo artístico y alrededor de un artista como el amigo Brichfeus contribuye a dar testimonio de nuestro tiempo y nuestro entorno. En esta exposición también se unen diversas circunstancias que le dan un gusto especial a la ocasión. Este año se cumplen 60 años de exposiciones de Jaume Brichfeus y cumple 50 años como socio de la Penya Filatèlica. El acto inaugural, previsto para el próximo 10 de diciembre a las siete de la tarde, contara con la presentación y charla del Sr. Francesc Pascual, escritor y poeta local. La exposición se podrá visitar hasta el 31 de diciembre en nuestro local social, y en los horarios habituales de la sociedad, laborables de 6 a 9 de la tarde, sábados de 4 a 9 de la tarde, y los domingos de 11 de la mañana a 2 del mediodía.

We finish this 2011, which had been our 60th anniversary as a philatelic and general collectors society, with an homage exhibition to one of our members and well known local artist, Mr. Jaume Brichfeus Suau. With this exhibition you will be able to get close to his work, being able to admire several almost unknown drawings that had been left in a folder for many years. The art collection and the collections around an artist work like our friend Brichfeus gives evidence of our time and surroundings. This exhibitions is a special occasion because there meet other circumstances. This year, Brichfeus celebrates his 60 years of exhibitions, and 50 years as member of our philatelic society. The opening event is scheduled for December 10th at 7pm, and Mr. Francesc Pascual, local writer and poet, will do the opening talk and presentation. The exhibition itself will be open till December 31st in our social office at the usual times, week days from 6pm to 9pm, Saturdays from 4pm to 9pm, and Sundays from 11am to 2pm.