de novembre 08, 2010

Centenari de l'Orfeó Vilanovi

La nostra Societat s’adhereix a la commemoració del centenari de l’Orfeó Vilanovi demanant a correus l’edició d’un segell de tipus personalitzat.
El proper dissabte 13 de novembre a les 7 de la tarda en el nostre local social, farem la presentació oficial d’aquest segell.
Al mateix temps inaugurarem una mostra documental sobre el centenari de l’Orfeó amb material del nostre soci Sr. Miquel Altadill Giner que serà també el encarregat de la presentació de la mateixa
L’exposició romandrà en el nostre local fins al 28 de novembre i es podrà visitar en el horari habitual de la nostra societat.

Nuestra Sociedad se adhiere a la conmemoración del centenario del Orfeó Vilanovés solicitando a correos la edición de un sello personalizado El próximo sábado 13 de noviembre a las 7 de la tarde en nuestro local social, haremos la presentación oficial de este sello Al mismo tiempo inauguraremos una muestra de documentos sobre el centenario del Orfeo con material propiedad del Sr. Miquel Altadill Giner quien también será el encargado de hacer la disertación La exposición quedara abierta al publico hasta el 28 de noviembre y se podrá visitar en el horario habitual de nuestra sociedad.

Our society wants to join the celebration of the centenary of the Orfeó Vilanoví and has requested a custom stamp to Correos. Next Saturday November 13th at 7 p.m. this stamp will be presented officially at our offices. We will also open an exhibit about this anniversary with material from one of our members, Mr. Miquel Altadill GIner, who will also give an introductory speech about it. This exhibition will remain at our offices until November the 28th, and will be open to the public during our usual open hours.