de febrer 08, 2009

Sopar de Dilluns de Carnaval

Ja s’acosta el Carnaval, i com en els darrers anys la Penya organitza un sopar per rebre els “Coros d’en Carnestoltes”.
Data: 23 de febrer, a les 21.30h
Lloc: al local social (c. Marquès del Duero 15, VnG)
Menú: Pastís de rap amb salsa tèbia de cranc, Tall rodó de vedella amb xampinyons i cebetes, i Coca de Vilabella amb poma i avellanes
Les places són limitades. Les reserves es poden fer personalment al local social, per telèfon i al mail de la penya fins al 17 de febrer.


Se acercan las fechas del Carnaval, y como en los últimos años, la Penya organiza una cena para recibir los “Coros d’en Carnestoltes”.
Fecha: 23 de febrero, a las 21.30h
Lugar: en el local social (c. Marquès del Duero 15, VnG)
Menú: Pastel de rape con salsa tibia de cangrejo, Redondo de ternera con champiñones y cebolletas, y coca de Vilabella con manzana y avellanas.
Las plazas son limitadas. Las reservas se pueden hacer personalmente en el local social, por teléfono o al mail de la sociedad hasta el 17 de febrero.

The carnival is coming close, and as past years the Penya organizes a dinner to receive the Carnestoltes (King of the Carnival) choruses.
Date: February 23th, 21.30h
Place: social office (c. Marquès del Duero 15, VnG)
Menu: Moonkfish cake with tepid crab sauce, Cut of beef with mushrooms and onion, and flat cake of Vilabella with apples and hazelnuts.
The places are limited. The reservations can be done personally, by phone or society e-mail until February 17th.