de desembre 31, 2007

Clausura de la Exposició de Vives Sabaté

El 28 de desembre, la Penya Filatèlica va clausurar la exposició homenatge a Ricard Vives i Sabaté. L’acte va ser presidit per Victoria Canyelles i Antoni Sagarra, Pau Giralt (director de la película "Un miler de Goig" sobre Vives i Sabaté), Xavier Carbonell (regidor de l’Ajuntament de Vilanova) i Josep Ferrer (president de la Penya). Després dels parlaments, els assistents van poder veure la pel·lícula.



El 28 de diciembre, la Penya Filatelica clausuró la exposición homenaje a Ricard Vives i Sabaté. El acto fue presidido por Victoria Canyelles i Antoni Sagarra, Pau Giralt (director de la película "Un miler de Goig" sobre Vives Sabaté), Xavier Carbonell (regidor del Ayuntamiento de Vilanova) y Josep Ferrer (presidente de la Penya). Después de los parlamentos, los asistentes pudieron ver la película.

December 28, Penya Filatèlica closed the homage exhibition about Ricard Vives i Sabaté. The ceremony was presided by Victoria Canyelles i Antoni Sagarra, Pau Giralt (film director of "Un miler de Goig" about Vives Sabaté), Xavier Carbonell (member of the City Council of Vilanova) i Josep Ferrer (Penya’s president). After the speeches, those present saw the film.