d’octubre 13, 2007

Properes activitats

>> El divendres 19 d’octubre, a les 20h, s’inaugurarà al nostre local social, la nostra 36à Exposició Filatèlica.
Hem d’agrair a tots els col·leccionistes tant vilanovins com foranis la bona acollida de l’exposició. Està prevista la participació de filatelistes de Tordera, Sant Feliu de Llobregat, Vilafranca del Penedès, Esparraguera, Cadis, Premià de Mar i Vilanova i la Geltrú, els quals ens mostraran les seves col·leccions omplint la sala principal de la societat.
En l’acte d’inauguració tindrem la xerrada del nostre amic i consoci Miquel Altadill, estudiós de la història de la nostra ciutat, sobre el que fou la Exposició Regional ara fa 125 anys.

>> Des del dissabte 3 de novembre disposarem de la nova placa de cava commemorativa de la 12 Fira de plaques. La Penya com entitat pionera en les trobades de col·leccionistes de plaques de cava vol donar continuïtat i ressó a aquesta nova edició de la Fira.

>> Després de la bona acollida i el gran ressó de la I Trobada, la Penya Filatèlica organitzarà el proper diumenge 25 de novembre, de 10 a 14 h, al nostre local social, la II Trobada de col·leccionistes de Taps Corona. Us esperem a tots.

>> Aquest any 2007 s’escau el centenari del naixement de l’artista Ricard Vives i Sabaté, que encara que nascut a Reus va venir a viure a la nostra ciutat a l’edat de 9 anys i aquí desenvolupà la seva dilatada trajectòria artística, principalment centrada en el món dels goigs.
Per aquest motiu, el proper dia 15 de desembre inaugurem en el nostre local social una exposició de l’obra gràfica de Ricard Vives i Sabaté. Comptem per aquesta exposició amb la col·laboració d’Antoni Sagarra i Victoria Canyelles, socis de la Penya i estacats col·leccionistes de goigs i altra obra gràfica, de la qual ens mostraran una selecció.
A l’acte inaugural comptarem amb la xerrada del Sr. Jaume Manero, sots-president de la societat de goigistes de Barcelona que ens donarà a seva visió de l’obra de Vives Sabaté.


>> El viernes 19 de octubre, a las 20h, se inaugurará en nuestro local social, nuestra 36a Exposición Filatélica. Tenemos que agradecer a todos los coleccionistas, tanto de Vilanova como extranjeros la buena acogida de la exposición. Esta prevista la participación de filatelistas de Tordera, Sant Feliu de Llobregat, Vilafranca del Penedès, Esparraguera, Cadis, Premià de Mar yVilanova i la Geltrú, los cuales nos mostrarán sus colecciones llenando la sala principal de la sociedad. En el acto inaugural tendremos la conferencia de nuestro amigo y socio Miquel Altadill, estudioso de la historia de nuestra ciudad, que nos hablará sobre lo que fue la Exposición Regional hace 125 años.
>> Desde el sábado 3 de noviembre dispondremos de la nueva placa de cava conmemorativa de la “12 Fira de plaques”. La Penya como entidad pionera en estos encuentros de coleccionistas de placas quiere dar continuidad i relieve a esta nueva edición de la feria.
>> Después de la buena acogida y el gran relieve del I Encuentro, la Penya Filatèlica organizará el próximo domingo 25 de noviembre, de 10 a 14 h, en nuestro local social, la “II Encuentro de coleccionistas de Tapones Corona”. Os esperamos a todos.
>> En este año 2007 celebramos en centenario del nacimiento del artista Ricard Vives i Sabaté, que a pesar de haber nacido en Reus vino a vivir a nuestra ciudad a la edad de 9 años y aquí desarrolló su dilatada trayectoria artística, principalmente centrada en el mundo de los “Gozos”. Por este motivo, el próximo día 15 de diciembre inauguramos en nuestro local social una exposición de la obra grafica de Ricard Vives. Contamos para esta exposición con la colaboración de Antoni Sagarra y Victoria Canyelles, socios de la peña y destacados coleccionistas de gozos y otra obra gráfica, de la cual nos mostrarán una selección. En el acto inaugural contaremos con la conferencia del Sr. Jaume Manero, vice-presiente de la “Societat de goigistes de Barcelona” que nos dará su visión de la obra de Vives Sabaté.

>> The Friday, October 19th, at 20h. The 36th Philatelic Exhibition will be opened to the public in our offices.We would like to thank all collectors, both from Vilanova and other cities, for the warm welcome extended to the Exhibition. Collectors from Tordera, Sant Feliu de Llobregat, Vilafranca del Penedès, Esparraguera, Cadis, Premià de Mar i Vilanova i la Geltrú will display their collections in the main hall of our offices. During the opening act, our friend and member Miquel Altadill, a scholar of our city's history, will talk about the Regional Exhibition, which took place 125 years ago.
>> From November 3rd the new bottlecap commemorating the 12th Bottlecap Fair will be available. Penya Filatèlica, a pioneer society in supporting bottlecap collector's meetings, wants to do as much as it can to make sure the Fair gets the continuity and the publicity it deserves.
>> After the success of the Ist Crowncap Collectors Meeting and the media coverage we achieved, the Second Crowncap Collectors Meeting will take place on November the 25th, from 10 to 14h. in our offices. Everyone is welcome.
>> The 100th anniversary of the birthday of the artist Ricard Vives i Sabaté takes place this 2007. Even though he was born in Reus, he lived in our city since he was nine and it was here where most of his artistic work was created, mainly dealing with “gozos”. For this reason next December 15th a new exhibition of his artwork will be opened to the public in our offices. Antoni Sagarra and Victoria Canyelles, members of our society and remarkable “gozo” collectors, will collaborate with this exhibition, showing art pieces from Vives i Sabaté selected from their personal collections. During the opening act Mr. Jaume Manero, vice-president of the Societat de Goigistes de Barcelona (“Gozo” Collectors Society of Bareclona) will talk about his point of view of Vives i Sabaté's artwork.