de setembre 23, 2006

Celebrem el 1er Aniversari!

Ara fa un any vam començar aquesta aventura de disposar d'un Blog a internet on poder anar explicant les nostres coses. Penso que ha estat i continuarà sent una experiència positiva pel que fa a la difusió de la nostra Penya Filatèlica de Vilanova i la Geltrú.
Aquesta forma senzilla però eficaç de donar-nos a conèixer, a traves de la xarxa, ha estat pionera entre el conjunt de les societats filatèliques catalanes i a la vegada ha engrescat a alguna a imitar-nos.


Hoy hace un año empezó esta aventura de tener un blog en internet donde poder explicar nuestras cosas. Pienso que ha sido y continuará siendo una experiencia positiva para la difusión de nuestra sociedad Penya Filatèlica de Vilanova i la Geltrú. Esta forma sencilla pero eficaz de darnos a conocer a través de la red ha sido pionera y a la vez ha animado a algunas sociedades a imitarnos.

It has been on year since the beginning of this adventure of having an online blog where we could discuss all that interested us. I believe it has been and it will keep on being a positive factor in broadcasting Penya Filatèlica de Vilanova i la Geltrú. This simple but effective way to get across through the web has been one of the first among the Catalan philatelic societies and at the same time it has encouraged them to do the same.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona per l'aniversari, només faltaria que s'animessin i participessin més en el nostre blogg.

Anònim ha dit...

Subcric el que ha dit el company anterior i voldria encoratjar-vos a seguir aquesta tasca. No sóc de Vilanova, però si bon amic vostre. M'agradaria que el contacte entre els filatelistes catalans fós més intens. Som més dels que pensem i ens podriem ajudar molt entre nosaltres.