de juny 25, 2006

III Memorial d'en Joan Serra Figueras

El 17 de juny vam commemorar el 3er Memorial Joan Serra Figueras, tal com estava previst.
Durant el matí, de 10 a 14 h., va estar instal·lada al nostre local social la estafeta temporal de correus encarregada d'estampar el mata-segells especial tant a la correspondència ordinària com al sobre especial que la Penya ha editat per a l'ocasió.
La Penya agraeix l'ajut dels companys de la Secció Filatèlica de l'Institut d'Estudis Penedesencs amb la sol·licitud d'aquest mata-segells. Pel sobre especial commemoratiu (veure imatge), la Penya ha comptat amb la col·laboració de l'artista vilanoví Jaume Brichfeus, qui ens ha fer un retrat d'en Joan Serra.
A la tarda es va inaugurar la exposició de targetes postals de temàtica ferroviària, procedents de la col·lecció de Lluís Miquel Tuells. Amés, el Sr. Tuells realitzà una interessant xerrada sobre la exposició, les targetes postals i el món ferroviari (veure imatge).


El 17 de junio, la Penya conmemoró el 3er Memorial Joan Serra Figueras, tal como estaba previsto. Durante la mañana, de 10 a 14 h., en nuestro local social se instaló la estafeta temporal de correos encargada de estampar el matasellos especial tanto en la correspondencia ordinaria como en el sobre especial que la Penya ha editado para la ocasión. La Penya agradece la ayuda de la Sección Filatélica de l'Institut d'Estudis Penedesencs con la solicitud de este matasellos. Para el sobre conmemorativo (ver imagen), la Penya ha contado con la colaboración del artista local Jaume Brichfeus, quien nos ha realizado un retrato de Joan Serra. Por la tarde se inauguró la exposición de tarjetas postales de temática ferroviaria procedente de la colección de Lluís Miquel Tuells. Además, el Sr. Tuells realizó un interesante coloquio sobre la exposición, las tarjetas postales y el mundo ferroviario (ver imagen).

June, 17th Penya Filatélica commemorated the 3rd Memorial of Joan Serra Figueras, as previously announced. From 10 to 14 h a temporary post office was set up in our offices, from which both ordinary postage and the special envelope edited by Penya Filatélica have been stamped with a special postal mark. The local artist Jaume Brichfeus has collaborated with Penya in the creation of the commemorative envelope (as seen in the image) with a portrait of Joan Serra. In the afternoon, an exhibition of railway postcards from Lluís Miquel Tuells collection was opened to the public. Mr. Tuells also gave an interesting talk about the exhibit, postcards and the railway world (as seen in the image).

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola, acabo de descobrir el teu bloc a Yahoo, i trobar que és realment impressionant. Vaig a mirar cap a fora per Brussel · les. Agrairia si seguir escrivint sobre aquest tema en el futur. Molta gent es beneficiarà de la seva escriptura. ¡Salut!