de febrer 18, 2021

Carnaval 2021?

S’ha acabat el Carnaval 2021. 

Aquest any 2021 el Carnaval s’ha hagut de realitzar amb la mobilitat limitada, grups reduïts, mascaretes (que no mascarots) i en ambients familiars. I si no fos prou, a més ha coincidit amb la jornada electoral. Amb tot la Penya Jove de la nostra entitat no ha volgut deixar passar aquest dies sense la seva participació en els pocs actes que s’han dut a terme.

En primer lloc s’ha d’esmentar la decoració del carrer Albert Virella amb una col·lecció de “segells” que reproduïen indrets, festes i tradicions vilanovines i alguna que altre referencia al poble veí.


En segon lloc, la participació en el concurs cinematogràfic de la “mascara d’or” amb una paròdia del programa de TV3 “Plats bruts”, la qual va obtenir el premi a la millor actiu per les dues protagonistes: la Neus Llorens (actual cap dels joves de la Penya Jove) i la Aina Abalo.

En tercer lloc mereix especial esment que la nostra bandera va estar exposada, junt amb les de les altres entitats, als balcons de la Plaça de la Vila.

I en darrer lloc, la participació en el “Coros de Carnestoltes” amb una adaptació carnavalera  excel·lentment interpretada del musical “Els Miseràbles”.

Per tots aquests esdeveniments, la Junta de la Penya Filatèlica vol felicitar a tots els joves que han participat i treballat per mantenir el carnaval durant aquest 2021.


Se ha terminado el Carnaval 2021. 

Este año 2021 el Carnaval se ha tenido que realizar con la movilidad limitada, grupos reducidos, mascarillas (que no mascaras) i en ambientes familiares. Y si no había suficiente, además ha coincidido con la jornada electoral. A pesar de todo, la Penya Jove de nuestra entidad no ha dejado pasar estos días sin su participación en los pocos actos que sí se han podido llevar a cabo.

En primer lugar, hay que citar la decoración de la calle Albert Virella con una colección de “sellos” que reproducían lugares, fiestas y tradiciones locales y alguna que otra referencia al pueblo vecino.

En segundo lugar, la participación en el concurso cinematográfico de la “Mascara de Oro” con una parodia del programa de TV3 “Plats Bruts”, la cual obtuvo el premio a la mejor actriz para las dos protagonistas: la Neus Llorens (actual jefa de los jóvenes de la Penya Jove) y la Aina Abalo.

En tercer lugar, merece especial citación el hecho que nuestra bandera estuvo expuesta, junto con las de las otras entidades, en los balcones de la Plaça de la Vila.

I en último lugar, la participación en los “Coros de Carnestoltes” con la adaptación carnavalera excelentemente interpretada del musical “Los Miserables”.

Por todos estos acontecimientos, la Junta de la Penya Filatèlica quiere felicitar a todos los jóvenes que han participado y trabajado para mantener el Carnaval durante este 2021. 


Carnival 2021 has ended. 

This year 2021 the Carnival has had to be carried out with limited mobility, small groups, masks (not the carnival ones) and in family environments. And if there was not enough, it also coincided with electoral day. In spite of everything, the Penya Jove of our entity has not let these days pass without its participation in the few acts that have been carried out.

First of all, we must mention the decoration of Albert Virella street with a collection of "stamps" that reproduced places, local festivals and traditions and the occasional reference to the neighboring town.

Secondly, the participation in the "Golden Mask" film contest with a parody of the TV3 program "Plats Bruts", which won the award for the best actress for the two protagonists: Neus Llorens (current head of the youth of Penya Jove) and Aina Abalo.

Thirdly, the fact that our flag was displayed, along with those of the other entities, on the balconies of Plaça de la Vila deserves special mention.

Lastly, the participation in the “Coros de Carnestoltes” with the excellently performed carnival adaptation of the musical “Les Miserables”.

For all these events, the Junta de la Penya Filatèlica wants to congratulate all the young people who have participated and worked to maintain the Carnival during this 2021.