d’octubre 02, 2005

El mata-segells de la 35a Exposició Filatèlica

Ja tenim concedit el mata-segells especial que s'utilitzarà en la estafeta temporal de correus de la nostra 35a. Exposició Filatèlica (podeu trobar referencia a la web de correus). Vilanova i el muntanyisme català disposaran amb aquesta nova marca d'un nou motiu de difusió tant en el món de la filatèlia temàtica com arreu.
L'estafeta temporal funcionarà el dissabte dia 22 d'octubre, en horari de 10 a 14 hores, al nostre local social, seu de l'Exposició. Es podrà entregar en aquesta estafeta tota la correspondència que es vulgui i que serà cancel·lada amb el dit mata-segells. Així mateix disposarem d'un sobre commemoratiu especial també cancel·lat amb el mateix mata-segell.
Aquí podeu veure el croquis que varem presentar a correus per el mata-segells.Ya tenemos concedido el matasellos especial que se utilizará en la estafeta temporal de correos de nuestra 35ª Exposición Filatélica (podeis encontrar referencia en la web de Correos). Vilanova y el montañismo catalán dispondrán con esta marca de un nuevo motivo de difusión.
La estafeta temporal funcionará el sabado dia 22 de octubre, de 10 a 14 horas, en nuestro local social sede de la Exposición. En esta estafeta se podrá circular toda la correspondencia que se presente cancelada con este matasellos. Así mismo dispondremos de un sobre especial conmemorativo para la ocasión.

We have received the confirmation from our postal administration about the special cancelation mark that will be used during our 35 Philatelic Exibition. Vilanova and the catalan alpinism will be promoted with this new mark.
The cancellation will be used in a temporary post office installed in our central office, where the exibition will be placed, on Saturday october 22nd from 10am to 2 pm. All correspondance will be admited in this post office an cancelled with our special mark.