de maig 12, 2008

VI Exposició Filatèlica de Catalunya, Vilanova 2009

Tal com varem anunciar en el butlletí i en l’Assemblea General, la nostra societat va demanar a Fecafil i se’ns va concedir poder organitzar la VI Exposició Filatèlica de Catalunya.
Volem emmarcar aquesta exposició en la celebració en el 150è aniversari del qui fou el primer President de la Generalitat, recuperada l’any 1931, el Sr. Francesc Macià i Lluçà, fill de la nostra ciutat.
Per aquesta exposició de caire nacional català tindrem també el suport del nostre Ajuntament que ha acollit la idea amb entusiasme.
De moment hem constituït formalment el comitè organitzador que ja ha començat a treballar per que aquesta sigui un referent en la història de la Penya Filatèlica.


Tal i como anunciamos en el boletín y en la asamblea general, nuestra sociedad pidió a Fecafil i se le concedió el poder organizar la VI Exposición Filatélica de Catalunya. Queremos enmarcar esta exposición en la celebración del 150 aniversario que fue el primer Presidente de la Generalitat, recuperada en 1931, el Sr. Francesc Macià i Lluçà, hijo de nuestra ciudad. Para esta exposición nacional catalana tendremos también el apoyo de nuestro ayuntamiento, que ha acogido la idea con entusiasmo. Hasta el momento se ha constituido formalmente en comité organizador que ya ha empezado a trabajar para que esta sea un referente en la historia de la Penya Filatelica.

As we announced in the bulletin and in our General Meeting, our society requested Fecafil and got granted the possibility to organize the VI Philatelic Exhibition of Catalonia. We want this exhibition to be part of the 150th anniversary of the first President of the Generalitat, reconstituted in 1931, Mr. Francesc Macià i Lluçà, born in our city. The Town Hall has received these news with enthusiasm and will support this exhibition, which will be centred in the Catalan nation. So far the organization committee has been formally created and it has started working into making this exhibition a milestone in the history of Penya Filatèlica.