de juny 24, 2007

IV Memorial Joan Serra Figueras

El dissabte dia 16 va ser la jornada que vam dedicar a recordar el nostre amic, primer president i un dels fundadors de la nostra Societat, en Joan Serra Figueras. Com es ja costum, pel matí vam tenir instal·lada, al nostre local, l’estafeta temporal de Correus on es va utilitzar el mata-segells especial commemoratiu de l’ocasió. També al matí es va disposar del sobre commemoratiu il·lustrat amb un dibuix de Joaquim Budesca, el qual fou usat amb el mata-segells indicat.
A la tarda el nostre amic i company de la Junta Directiva, en Manel Vilaseca, ens va fer una xerrada al entorn de la situació de la filatèlia actual, segons el seu punt de vista, i ens va presentar el seu recull de curiositats en diferents objectes filatèlics. Al final de la xerrada hi va haver un animat col·loqui sobre filatèlia entre els assistents. Aquesta mostra es podrà visitar fins a final de mes.


El sábado 16 fue la jornada que dedicamos a recordar a nuestro amigo, primer presidente y fundador de nuestra sociedad, Joan Serra Figueras. Como ya es costumbre, por la mañana tuvimos instalada, en nuestro local, la estafeta temporal de correos donde se utilizó el matasellos especial conmemorativo de la ocasión. También por la mañana se pudo disponer de un sobre conmemorativo ilustrado por Joaquim Budesca, donde se usó el matasellos indicado. Por la tarde, nuestro amigo i compañero de junta directiva, Manel Vilaseca, nos ofreció una charla al entorno de la situación filatélica actual, según su punto de vista, y nos presentó un conjunto de curiosidades en diferentes objetos filatélicos. Al final de la charla hubo un animado coloquio sobre filatelia entre los asistentes. Esta muestra filatélica se podrá visitar hasta fin de mes.


We dedicated Saturday 16th to the memory of Joan Serra Figueras, friend, first president and founder of our society. As usual, a temporal post office was set in our premises during the morning, where the commemorative postmark was used. Also, during that morning a commemorative envelope was made available, which bore an illustration of Joaquim Budesca and received the commemorative postmark. During the afternoon, Manel Vilaseca, friend and member of the board, gave a speech about the current situation of philately, according to his views. He also presented a collection of oddities present in different philatelic items. At the end of the speech there was a lively conversation about philately among the people who attended. This philatelic exhibition will be open to visitors until the end of the month.