de maig 06, 2007

Xerrada al Cercle Professional

El passat dia 3 de maig, la Penya Filatèlica va ser convidada pel Cercle Professional per fer una xerrada sobre “Filatèlia i Col·leccionisme” durant el sopar que fan periòdicament.
El Cercle Professional és una associació de professionals de diversos sectors de la comarca del Garraf que es reuneixen periòdicament per fer trobades temàtiques.


El pasado 3 de mayo la Penya Filatélica fue la entidad invitada por el Cercle Profesional para realizar una disertación sobre la “Filatelia y el Coleccionismo” durante la cena que realizan periódicamente. El Cercle Profesional es una asociación de profesionales de diversos sectores de la Comarca del Garraf que se reúnen periódicamente para hablar sobre distintos temas.

Last May 3rd, Penya Filatèlica was invited by the Professional Circle to talk about “Philately and collections” during its periodical dinner. The Professional Circle is a club of people from different economic sectors of the Garraf area. This club holds periodical meetings to hear and discuss about different topics.