de febrer 14, 2007

La participació al Carnaval de Vilanova

Aquest any, queda limitada al sopar del dilluns del Carnaval (19-02-2007), en que, com es tradició, es rebran els Coros d’en Carnestoltes, que surten aquest dia. Aquest any, el menú és de la empresa de càtering Caserco, i consisteix en:
- Amanida de rap i gambes amb salsa rosa
- Jarret de vedella amb bolets
- Púding de fruits secs
- Pa. Vi, aigua, cava
Les inscripcions per el sopar s’han de fer prèviament en el nostre local social. Esperem comptar amb la presència d’una bona quantitat de socis per disfrutar junts de aquesta alegre vetllada.


Este año queda limitada a la cena del lunes de Carnaval (19-02-2007), en que como es tradicional, se espera la visita de los Coros de Carnestoltes que salen ese día. Este año el menú lo sirve la empresa de catering Caserco y esta compuesto de:
- Ensalada de rape y gambas con salsa rosa
- Jarrete de ternera con setas
- Pudín de frutos secos
- Pan, vino, agua, y cava
Las inscripciones para la cena han de hacerse con antelación en nuestro local social.
Esperamos contar con la presencia de un buen número de socios para disfrutas juntos de esta alegre velada.This year the activities will only consist on a dinner which will take place on Monday during the Carnival. As usual, the “Coros d’en Carnestoltes” will pay us a visit. This year Caserco will be the company supplying the menus, which will consist in:
- Monkfish and prawn salad with pink sauce
- Veal with mushrooms
- Nut pudding
- Bread. Wine, water, cava
Inscriptions for the dinners will have to be done in our society’s facilities. We hope to have a good level of attendance to enjoy this fun event.